Und dann?

Bad Gastein är nu redan en fin och underlig historia som vi som bara var med kommer att fatta hur jobbigt och kul det egentligen var:).. Massa goa människor och ett värre schema än jag upplevt någon gång, absolut inget misstag att åka dit!.. men kom oxå på att reseledaryrket det är inget för mig det, så nu står man här, vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv.. tror jag behöver landa ett par månader innan jag tar tag i den frågan igen..

Alltså: Jag lägger Norge och jordenrunt resan på hyllan för en liten stund framöver och prioriterar nu att få umgås med vännerna, ha det gött och sedan förståss hoppas på att jobba lite på Solgård.. jaa så så ligger det till och faktiskt det känns ganska skönt, att bara få vara hemma i det blå trygga huset på danska vägen 15 i Fritsla..

Men jag måste bara säga till alla mina nya kursvänner tack för en underbar vecka! :D..


glädjespridare

När man ser på detta kortet blir man endast glad! Man får den där känslan igen när man stod där den 24 oktober i Husavik på Nordlenska och höll i den sista geten av femton och 80 000 andra får hade seglat förbi, ja det var helt enkelt en lyckosam dag och en mycket bra avslutning på en underbar resa! Denna bilden tar man helt enkelt fram när man vill vara glad!



Bad Gastein morgen!

kycklingwoken jag åt till middag knockade mig totalt och jag blev dytrött!.. orkar inte ta tag i någonting! Har hur mycket som helst att göra men jag orkar verkligen inte!.. Får helt enkelt ta mig i kragen och se till att det blir något gjort!

har varit i Borås idag iallafall, mycket trevligt hade vi, konstigt nog blir våra besök på Knalleland alltid en aning flummiga, vet inte riktigt vad det beror på.. men det här med Team Sportia det kan vi ju nu ;).. Det är det man ska satsa på!

Hämtade våra skidor, tyvärr var mitt skidfodral så otroligt stort så det ser ju ut som om det är ett fodral som kommer och går med mig och inte tvärtom!.. Hepp något som måste åtgärdas! Hoppas att kusinen hade ett bättre, så att man inte behöver de ut som ett vandrande fodral imorgon när vi kommer till Björkäng och ska stiga på bussen! Ahh shit att det är redan imorgon är ju helt ofattbart!

PACKA!


two days left.

Tyvärr så måste jag säga att det regnar ju lika förbaskat idag med!.. Det är ju sorgligt, men jag kan oxå säga en positiv sak att jag är färdig med vanten och tummen blev nästintill perfekt tillslut :)..

Annars så börjar jag nog bli lite nervös inför resan, jobbigt att bli det så här långt innan bara, nattsömnen blir lixom drabbad, och inte lika skön som den brukar vara, men vi får hoppas att det lugnar sig en aning iallafall :)..

Har även gått runt i mina termobyxor hela morgonen för jag hört att det är bra att gå in dom.. hmmm kändes väl en aning knepigt men.. hehe.. hoppas att det blir bra och att dom känns perfekt när jag ska göra min skidgymnastik där i backen i Alperna...

Nu blir det lunch!

allmänt rubbad..

efter alla problem med den förbaskade vanten har jag nu gjort en ny header och lugnat mitt sinne en aning, hoppas att jag kan sova nu:)..

God Natt!

Dagens i-landsproblem.

Jag måste bara uttrycka min frustration!.. Håller på med ett par vantar och den blev hur bra som helst tills jag nu ska börja med tummen men det går fasen inte!.. Det bara kryper i kroppen, och jag orkar bara inte att te upp den en gång till! Hoppas mitt tålamod kommer tillbaka tills imorgon men nu måste jag nog gå och göra något annat för att få bort denna känsla i magen!

Åååå!

Livet är det som händer medan du gör upp andra planer.

Idag är det Tisdag och om tre dagar, på fredag, åker vi till Österrike!.. tänk vad tiden har gått fort sedan man i somras fick brevet hem och fick reda på att man blev antagen till kursen, men nu ska vi iallafall åka. Är kontstigt nog inte så jättenervös ÄN.. Tänk på torsdagkväll, då kommer jag ju inte kunna sitta still på en enda fläck!.. men det tar vi då.. Nu ska jag fortsätta plugga lite på allt var reseledaryrket heter.. sedan måste jag skriva en packlista och se till att allt är tvättat och helt och rent..

Var mycket duktig och tog en springrunda igår, gick ovanligt bra faktiskt och det känder sjukt gött:).. Idag vet jag inte om jag är så sugen med tanke på vädret! Det pissar ju för fasen ner!!... Jag gillar det inte, så är det bara! Hoppas att klimatet kan bjuda på lite bättre väder i Bad Gastein..

På återseende!

Livet är kort, en smula dröm, en smula kärlek, och så farväl.



alla förtjänar en andra chans..

hehe jaa som sagt det blev en händelserik helg, träggårn i lördags var mycket trevligt!.. Och tack bella för den mysiga förferren :).. Igår var det en sån där klassisk slapp dag så att det bara kryper i kroppen framåt kväll för att man inte uträttat något bra, jag fick helt enkelt vika lite tvätt så att det kändes lite bättre.. .hmmm

Idag är det måndag igen, har varit i Borran en liten snabbis, jag borde inte få åka dit mer, jag gör åt alldeles för mycket pengar.. köpstopp för malin gunnarsson!.. Ja iallafall tills på torsdag när det blir knalleland med Susanna igen..

Nu ska jag till kinna till apoteket och hämta ut mina läkemedel som ska förvandla bort mina röda utslag under ögonen, jag försöker vara optimistisk..



tjotahejti!

Då var det lördag och helg, vad som stod på schemat var idag att ta hand om all tvätt i källaren, städa på nedervåningen och sedan partaj till kvällen!.. Vad som är avklarat är ju då självklart tvåtten och städningen plus att jag har stekt kött till middagen :P.. SÅ nu inväntar jag bara kvällen och eftermiddagen när jag kan göra iordn

ing mig innan vi tar bussen in till Borås för att ha lite förferre hos Bella :) Ser mycket fram emot kvällen måste jag säga!!

Igår blev det som den gamla goa tiden när vi spelade fotboll här i Frischla och det var sjuk roligt :).. Mycket kul att vi försöker komma igång med det här igen :)..

Låten jag skickar med, ger en känsla av alla förfester i rum 312, vilket är underbart! 

Treevlig helg!


snabba veckor

Då var det fredag igen, och endast en vecka kvar tills jag drar iväg till Alperna.. men är ju helt sjukt vad en vecka går fort, men till nästa vecka måste det gå långsammare, för jag är inte riktigt förberedd till att åka känner jag måste plugga på lite till...

Ikväll blir det fotbollsträning ska bli sjukt skoj faktiskt :).. Var ett tag sen man tränade så det ska bli roligt :).. annars händer det nog inte så mycket idag, kanske ska göra slingor så jag blir ännu lite blondare förhoppningsvis:P.. imorgon blir det utgång i Borran. ser jag mycket fram emot! Så det ska bli skoj..

Hepp nu måste jag vila lite efter jobbet, sedan blir det doktorn klockan 15.. wihoo! inte


Pjäxtjakt

jahapp torsdag, ställde klockan på 8.15 vilket var sjukt jobbigt eftersom jag varit lat och sovit till runt tio, elva de senaste tre veckorna!,, men det var väl bra att komma upp:).. gjorde iordning mig och åkte vidare mot Borås, slapp poliskontrollen och kunde bara segla förbi, tack för den bettan ;)...Mötte upp Susanna och pjäxjakten var igång..

Runt halv elva började vi och klockan 13 stod vi i kassan och betalade.. usch det var mycket påfrestande men vi fick iallafall tag i ett par pjäxor som jag tror är bra:)... Och nu har vi fixat skidor att hyra med! Klarrt!..Ska bara hämta dom på torsdag och sedan drar det iväg till alperna på fredag! :).. wihoo..!

Nu måste jag städa.

le och var glad!

Nu var det redan onsdag ja.. ska iväg att jobba strax 12 -20 tror jag, hoppas jag!..

I det här mörkaste tiderna på året är det lätt att det kan bli lite srogligt inombords.. men man får då helt enkelt tänka på alla sina underbara vänner och ljusare tider!.. För egentligen har man ju det bra, det är bara till att inse det.. En positiv sak som händer redan ikväll är Greys Anatomy på visas på kanal 5, och imorgon är det Borran som gäller med Susanna så cheer up! :D

Högst flummigt!

åå gud vad jag fick ont i magen nu.. att man alltid ska vara så seg på att ta tag i saker och ting, gäller dom här jädrans skidorna! Jag kollade upp hur mycket det kostade att hyra ett par skidor i två veckor och det var ju inte alls så dyrt som jag tänkt mit, så la jag det på hyllan och tänkte det blir ju bra då kan jag ju hyra.. men dum som jag är kollar jag upp hur mycket ett par nya kostar och det var ju inte alls lika dyrt som jag tänkte!

Så nu är alltså mitt problem att jag måste åka runt och kolla vart man kan få ett par för bästa pris, det omständiga i det här är nu asså att jag måste lägga ner energi på det nu istället för att bara åka in och prova ett par och sedan åka hem, för att komma tillbaka med dom två veckor senare.. fast i och för sig var det ju bra att jag hittade att det var så billigt om i fall jag måste köpa ett par nya iallafall..

hmm är det någon som förstår det stora problemet i det här?? Inte jag iallafall.. kanske ett av de dagens stora i-landsproblem.

running is my new passion..

hmmm eller inte.. men jag har ju faktiskt kommit ut och viftat på mina lurviga ben idag tro det eller ej me ndet är sant! :).. och jag är mycket glad över detta... Har sjuk träningsvärk i armarna sedan gårdagens tärningspass nere i källaren:P.. jag har börjat mitt nya liv nu helt enkelt, så keep going!..

Nu blir det duschen en snabbis, sen mat och sedan iväg till Kinna för att träffa töserna sedan jobba klockan 16 så fullt upp hela tiden.. Men det är väl bara bra det..

Ha de bra! :)

till minne av Miriam Makeba

 

långsamt

Åååå kan inte klockan gå lite fortare!.. Det har varit extremt segt idag, men ack ack det får väl bli sånna dagar med.. Gick som sagt upp hurtigt tidigt idag, ringde doktorn med får inte en tid förrän på fredag så hej å hå tur att man var uppe tidigt för de!.. Men hittade iallafall något styrketräningsprogram för hela kroppen på 20 minuter så det var väl in sysselsättning idag på morgonen innan frukost..

Sen hittade jag en hiskeligt bra film, han tycärr inte titta klart på den men självklart ska jag göra det sen när jag kommer hem :).. Har börjat på min femte mössa nu oxå.. den tillägnas min mamma som har haft som önskemål att få en, så det ska jag fixa!..

Nu sitter jag på jobbet hoppas att klockan blir nio snart så att jag kan gå och rapportera dagens händelser och sedan äntligen få gå hem!..Synd bara att det regnar så förbaskat! men eftersom jag slutit en inre pakt med mig själv så ska jag inte ta bilen till jobbet! (Om det inte händer något alldeles speciellt då rå)

Nehepp tjipp å hoj imorron ska jag äntligen få träffa SCHELIN! ska ju bli oerhört tillfredställande!:)

red eye.

Måndag, ny vecka nya möjligheter som man brukar säga.. Har redan börjat veckan bra eftersom jag ställde klockan på åtta och jobbet börjar inte förrän 12, duktig jag..
Har ringt till vårdcentralen, har ju nämligen några röda utslag runt ögonen, sedan en tid tillbaka och nu vill jag att dom ska bort! Vet inte om jag får någon tid i dag men det får vi väl hoppas..

Dom första tankarna var att ge mig ut på en springtur, men usch vilket väder här är!!.. inte alls lockande faktiskt, kanske ska försöka få tag i någon gympavideo så kan man hålla på här hemma :).. Vi får se hur det artar sig helt enkelt!

Fars-dag

Med tanke på det något flummiga inlägg jag skrev i natt kan man ju förstå att det var ju faktiskt ganska roligt igår ändå:).. Lite segt i början men släppte det lös ordentligt!..

Idag har man firat pappsen med tårta och present, sedan blev det iväg till Skephult och farfar, där det blev massa kaffe och kakor, så det var la gött :), Annars har det varit en mycket lugn dag och man har försökt att göra så lite som möjligt..
Till veckan är det inte så mycket planerat, ska jobba imorgon 12 -21.15, sedan vill jag ju såklart träffa Elin som har återvänt från portugal:)..  Och så måste jag ta tag i träningen! måste ju vara fit till österrike!





hmm flummigt..

Nu datornörd som jag är ligger jag här i sängen, har varit hos min bror och hans fästmö på inflyttningsfest. MYCKET trevligt.

tyvärr blev min bror lite flummig och somnade på golvet i tvättstugan men det är väl sånt som händer en sån här dag.. jag själv dansade som bare den till massa gamla schlager ! Jag har kommit på att det är lite min grej att hoppa runt till massa gamla låtar som man faktiskt sorgligt nog kan alla låttexter till!! me ndet är väl jag kan jag tänka mig, gillar inte riktigt det här med dunkar dunka utan fastnar mer för det här med melodi och glada miner :)..

vila i frid..

Har nu varit på en mycket fin begravning, med många fina låtar, hoppas du har det bra nu Margit..

Sedan blev det en snabbis runt Kinna fick köpt ett par strumpebyxor som var meningen, sen var det snabbt hem och slänga i sig lite mat sedan iväg till jobbet igen för att städa ur ännu en lägenhet, gick på bara 1,5 h så det gick mycket mycket fortare idag än i tisdags BRA!.. Nu när man ändå är i städartagen är det väl lika bra att fortsätta här hemma men tvätt, diskmaskin och ett rum som ser ut som ett bombnedslag! Jag förstår inte!

Pappa kommer om 40 minuter och det vore ju gött om man hade gjort allt innan han kommer så blir han glad.. Ska ringa en pling till mamma min oxå, hon är nämligen i Tyskland och har det lite roligt denna dag :)..

I hopp om livet..

Har nu fått i mig frukost, dagens viktigaste mål bla bla bla, men det blev iallafall havregrynsgröt och ja den blev helt okej faktiskt.. Ska nu ta på mig kläderna, sedan kommer Linda vid halv elva så ska vi åka till Kinna och gå på begravning, jobbigt men hoppas det kommer vara fint och stillsamt..

Sedan blir det till att göra en del ärenden i kinna, måste köpa ett par strumpebyxor inför morgondagens partaj, där jag äntligen ska få använda min nyinköpta klänning! :).. Till eftermiddagen blir det städ på jobbet igen, och sedan hoppas jag på en trevlig kusinkväll med Carolina :).. Ska även leka chaufför denna kväll pappa ska till kinna hotell och mamma har varit i Tyskland hela dagen...

Ja fullt upp helt enkelt!... Tjipp

Bilder!

Halvledig dag och en liten tripp till Tittebo:).. Mycket trevligt och det blev hembakad kaka som Susanna hade tillverkat, mycket god!.. Sedan blev det mycket snack om gamla minnen och om framtiden såklart, Österrike, Spännande ska det bli det tycker vi båda:)..

Igår fick jag hem bilderna från Island från en massa människor, så nu har jag ca 3000 kort jag ska titta igenom vilket kan ta tid men är ju hur kul som helst!..

Lägger upp några stycken! :



 



 


jobb.

Har nu vait hos Bellisen i Borås, mycket trevligt och hon är en go flicka, skulle få över alla kort på en skiva, men sen visade det sig att det var över 2500 kort, hmm ungefär 6 timmar skulle det ta, så nu får jag svänga förbi där när jag hämtar hem pappa ikväll..

Chefen ringde oxå, ska jobba ikväll 16-21.15 helt okej, och har nu kommit fram till att jag har jobb varje dag mån-fre denna veckan! Asbra!.. Har även läst ut reseledarboken nu, ska nog läsa den ett par gånger till innan det närmar sig.. Har snart virkat färdigt min första vante oxå.. hoppas den blir bra och att jag kan göra en till likadan sen med:P.. hehe.. Så ja det ljusnar kan man säga

Vackert..

Onsdag och underbart väder ute! .. Ska iväg till macken och tanka bilen, hämta Caroline och sedan dras det vidare till Borås och Bellisen, mkt trevligt ska det bli:).. Får köra försiktigt bara eftersom det kan vara halt ute på vägarna och vi har inga vinterdäck! men det ska nog gå bra får vi hoppas..

Vad som händer annars idag är ju att det blir Greys Aanatomy på Kanal 5 idag klockan 21.00 Jag längtar!..

Vi hörs!

Tisdag..

Into the wild, sjukt bra film och rekomenderas starkt!..

Idag är det Tisdag, har på förmiddagen städat på jobbet och sedan blev det promenad med Caroline och sedan lagade vi mat och drack en kopp kaffe, mysigt.. Sökte en del jobb som jag inte ens visste vad det vad så ringer dom och frågar om jag vill börja jobba i Norge nästa vecka :S.. jag bara: - öhh jag blev lite förvånad här... Trodde väl inte att det skulle gå så fort, men men vi får väl se hur det blir med reseleadyrket och så får man bestämma sig utefter det..

Imorgon blir det tripp till Borås för att träffa Bellisen och få hem alla mina bilder från Island :).. Ska bli roligt eftersom det var ju ett tag sen man sågs :)..

Imorgon morgon är valet i USA avgjort, Äntligen! Jag orkar inte med allt tjöt!


stohej.

Måndag och ny vecka med nya möjligheter, vaknade upp vid halv elva och tänkte å nej, Jag har blivit en arbetslös slappis! fick dåligt samvete och steg direkt ur sängen för att sedan gå ner till källaren och ta tvätten som legat där i en veckas tid, men nu är den borta :).. Tittade på en film för att för en stund falla ner i de slappas lag igen, men vaknade upp körde pappa till bussen som ska vidare till vår stora huvudstad..

Efter det tog jag tag i min kockkunskaper och lagade makaroner med köttbullar och öppnade reseledarboken! Äntligen nu har jag nästan läst hela halva boken! Känns mycket bra och motivationen inför kursen kommer starkt krypande. Skulle ju sedan till kvällen blivit ett pass på Friskis och svettis men nu får jag skippa det och bege mig till jobbet istället, jag klagar inte jag behöver pengarna och jag tycker faktiskt att det är ganska roligt, och för den delen kan jag inte kalla mig arbetslös.

Måste tacka MLi för helgens besök och jag gillade det skarpt och nästa gång är det jag som kommer upp till Sthlm och gör den staden osäker:).. tyvärr blev shoppingen i Borås Stad i lördags ganska så misslyckad, hittade ingenting! Hur är detta möjligt, men vi fick i allafall i oss en god pastasallad på Tant Grön och så träffade jag Johanna på Scorett mycket trevligt:)..

Lägger upp lite bilder från Helgens halloweenpartaj med :)

 Tjipp å Hoj!




Lördag 1 november

Lördag och idag har jag varit hemma i en vecka, ja det har ju gått sjukt fort som allt annat, känns samtidigt ganska konstigt och jag saknar mina vänner en aning..

Idag är det alla helgons dag, har aldrig riktigt förstått det roliga med denna dag, men nu är det ju så, så då är det väl bara till att hitta på något att klä ut sig till och se glad ut sen :).. Tyvärr har jag inte så mycket till inpsiration idag så vi får se hur detta går..

Ska träffa MLi om en timme i Borran, så nu blir det till att hitta något att klä sig i..

På återseende!

Mösstillverkare på högvarv!

Nu är min fjärde virkade mössa färdig ska bara komma på hur man virkar en snygg blomma så om ni kan det är det bara att säga till;)..
Har annars varit en mycket lugn Fredag först springning på förmiddagen trodde i och för sig att jag skulle dö på kuppen men sen efteråt kändes det sjukt gött.. Eftermiddag kväll tillbringades på Solgård där jag jobbar.. gick mycket fint idag och det var lugnt:)..

Nu ser jag fram emot morgondagen då jag ska träffa MLi!!.. Wihii var ju nästan exakt 4 månader sen sist vi träffades så det ska bli sjukt roligt!.. Sedan blir det partaj till kvällen.. Nu ska jag titta på en film men kommer väl förmodligen somna innan jag hunnit trycka på play.. hmmmm..



RSS 2.0