Onsdag!

Då var förhoppningsvis alla tentor gjorda på sjuksköterskeprogrammet! Helt galet om det verkligen är så, får reda på det om ca 3v.. Sen är det examensarbetet och slutpraktiken kvar!

Ikväll ska vi till åhaga och se raw på turné.. Ska bli roligt, har aldrig varit på stand up comedy innan så det ser jag fram emot:)

Nu får det bli en promenad i det fina vädret!!


Söndag

En sån där söndag som man bara är sååå seg på! Igår firade vi mormor hela dagen nästan, väldigt trevligt:)

Imorgon är det stora slutprovet.. Man har haft ångest över i två och ett halv år nu.. Jag hoppas bara att någon snäll själ är med mig och gör så att jag svarar rätt!!


Måndag

I lördags kollade vi på bio.. Eftersom vi va två trötta själar valde vi nått enkelt, nått svenskt.. Trodde inte den skulle va alls bra.. Men inte ett öga var torrt kan jag lova;)

Gårdagen blev förstörd av min huvudvärk, kl18 var jag mer död än levande.. Idag mår jag bättre men om jag skyller på huvudvärken igår så känns det bättre att inte ha pluggat så mycket som jag hade planerat..

Tänk vilka betyg jag hade haft om jag verkligen lagt ner den tid jag tänkt att lägga på plugget.. Men jag har ju klarat mig hittills och jag vet att jag kommer bli en sjukt bra ssk! Även fast jag "kör som hejsan" :)


Fredag

Klänningen inför sommarens bröllop har kommit.. Var nog kanske lite väl ambitiös när jag skrev in måtten men va fasen.. Det är ju fem månader kvar idag.. Så jag hoppas att den ska passa då;)


Natten ska tillbringas på onkologen, va väldigt längesen jag jobbade så det är ju lite nervöst.. Men det ordnar väl sig, vården är ju mitt kall.. Eller hur va det nu igen??

Trevlig helg:)


Alla ❤S dag!

Vi har firat alla hjärtans dag med en simtur och bubbel väldigt härligt faktiskt.. Sen fick det landa lite sushi i magen:)

Wonderfull!


Torsdag

Hur fort går inte en vecka?? Om det går så här fort hela tiden betyder det att jag har tenta om alldeles för kort tid!! Orkar inte riktigt att sätta mig o tentaplugga igen.. Men det löser sig! Det gör det:)

Idag ska Sofie och jag skriva ihop en projektplan inför examensarbetet.. Mm nu har det satt igång oxå, kommer nog va examen innan jag hinner blinka tror jag;)

Alla hjärtans dag idag..tycker fenomenet är hyfsat töntigt ändå, men jag har ju min kärlek nu så då får jag väl utnyttja dagen för att pussas extra mycket:)


Fredag!

Då började jag dagen med en springtur, sjukt nöjd för det, och att skaffa ett twitterkonto.. vet väl inte hur jag kommer att använda mig av detta men tror det kan vara ganska roligt :)
 
Tyvärr blev mormor sjuk inför morgondagens födelsedagsfirande, vilket var mycket tråkigt :( Hoppas hon kryar på sig snabbt så att vi kan ta våran planerade dag så snabbt som möjligt!!.. 

Torsdag

Att jag bara har två tentor, ett examenarbete och en slutpraktik kvar känns ju helt ofattbart! Då med andra ord betyder det att jag är såpass grym att jag klarade senaste tentan:) hade 0,7 p från vg men vad gör det när man ändå har grönt på kontot!!

Det är snö ute igen.. Jag börjar hata det vita nu! Det sinkar min joggingkarriär här i byn ju! För om det inte hade varit snö ute hade jag varit ute på gatorna nu.. Eller ja det kanske bara är en dålig ursäkt 07:26 en torsdagsmorgon?:)

Men det blir faktiskt lite ljusare och finare ute det blir det faktiskt!


Söndag

Jaha då har man varit en liten snabbis i Lund med. Mycket lyckat och mysigt:)
Det va kul att få se mina grisar igen!

Men nu är man trött, har ju suttit i en buss mest hela dagen tycker jag! Usch finns det nått man blir segare av?


Lördag

Då har den långa resan mot skåneland börjat.. Men jag gillar ju att åka buss!... Eller?

Jag tror på en grymt bra kväll iallafall:)


Fredag

Fredagen kom igen, ganska skönt faktiskt :).. Idag har jag gjort det fint i vår älskade lägenhet, plus att jag fyllt den med doften av nybakade muffins.. nu igen.. Måste va något mellan mig och den där muffinsmaskinen! Vi kan inte skiljas åt så är det bara ;)..Nepp jag får nämligen finbesök från Borran!.. Soffan och Marie kommer hit o ska kika på hur vi har fått till det! Kuligt
 
Jag har även gjort en annan sak som känns allt för vågad utav mig, men jag har iallafall beställt en klänning på nätet som ej går att skicka tillbaks! Den ska ju vara skräddarsydd så jag hoppas ju att den passar när den anländer men man vet ju aldrig.. Spännande men också läskigt på samma gång!.. En förväntansfull tjej. 
 
Imorgon åker jag bussen ner till Lund för att träffa mina små grisar och prata massa minnen från USA oh yes Niice!! 
 
 

RSS 2.0