tisdag.

Påsken avslutades med en god middag på Norrmalm och ett evigt snarkande i ena örat..

Vädret kan jag inte klaga på alls idag, jag är en soldyrkare och jag älskar när det är varmt, varför är jag född i detta annars så kalla land? hoppas det är lika fint imorgon med, så att man kan bättra på brännan ännu mer;)

Imorgon blir det plugg på hemmaplan, ganska skönt det!.. om jag bara får gjort allt imorgon så är jag ikapp mig själv, det hade ju varit så enormt underbart!

Idag har jag bättrat på mina vuxenpoäng något enormt! Jag har nämligen skaffat mig en hemförsäkring! ja klart den gäller ju inte än då, men tänk tänk när jag får min lägenhet!.. Gick förbi den idag, tyvärr har dom ju alltid neddraget så att man inte kan se in, men jag känner ändå att det kommer bli så himla bra!


nattarbetarn

Då bär det snart iväg, till älskade solgård.. hur många timmar av mitt ungdomsliv har jag avverkat där egentligen? nu blir det iallafall 10 timmar till och jag hoppas dom går snabbt, och att gamlingarna är snälla mot oss och sover hela natten :). Men det är väl inte så troligt!


 hej svejs

Glad Påsk! :)

klockan är tjugo över elva på en söndag, påskdagen.. igår var det party för Josefin och första grillen med vännerna, sjukt mysigt och härligt!.. Vi trotsade kylan och satt nog ute till tio iallafall :)..

Jag har röjt upp, satt på en tvätt och diskmaskinen.. ska nu sätta mig o göra helvetesarbetet som skulle varit inne för en vecka sedan!. Oj va roligt jag har när man helst bara vill lägga sig ute på altanen och schteeka sönder i vårsolen!..  gör det snabbt och jag kan få någon timma ute med :)..

Sedan blir det att sova middag, för jag ska jobba i natt!.. Just nu inte laddad för fem öre, men brukar alltid gå bra när jag väl kommer dit :)..

Magnus is back in town.

hittade ett gammalt kort här i arkivet.. onsdagsnöje kan man kalla det!


onsdag..

har varit hos frisören idag.. slingor hit och dit så nu ser jag inte ut som en råtta med rött inslag längre! jag är blondie! mitt gamla jag är tillbaks!.. och det känns somrigt och alldeles perfekt blev det!..

fick pluggat en halvtimme idag, hade gärna pluggat mer men det är för tråkigt och jag kan det alldeles tillräckligt nu.. så varför slösa mer tid på det?..  om jag inte hade haft det feta skoskav som jag faktiskt har på min häl, hade jag tagit mig ut på en promenad, en lång sådan för jag behöver göra av med lite energi!.. men hur lätt är det när man inte ens kan gå?!?!..

snart är det påsk, undrar om man får nått påskägg?.. troligtvis inte för den tiden är väl förbi.. men godiset är ju iallafall billigt så här års!

min älskade mobil är färdig för uthämtning imorgon!.. Ska springa dit direkt efter tentan och pussa på den, för jag har faktiskt saknat den, de tre veckor som den varit borta..

ikväll är det greys och det är bra det!

tisdag.

På förmiddagen var jag sjuukt effektiv idag.. känns väldigt bra, men nu har all motivation gått ur mig..

har ont i nacken och ryggen som f*n idag!!.. orkar inte med det här!.. men herr kiropraktor säger ju att han inte kan göra så mkt mer nu för tillfället så vad ska jag göra?... Springa ska jag ju absolut inte göra för det har ju bara blivit tusen gånger värre efter att jag råkat komma ut o springa tre gånger de senaste! fan också!

nepp det känns ganska hopplöst idag faktiskt.. får väl ta mig ut på en promenad sen iallafall så kanske det känns lite bättre..

imorgon ska jag iallafall till frissan och göra slingor :)

måndag

jahapp då var det måndag igen... grått som satan ute, men jag tror innerligt på att det kommer bli sol snart :)..

ska till skolan och kolla film nu.. sången om martin.. vi ska nämligen få lära oss om demens och åldrande denna veckan.. oo så positivt.. sen är det även hååårdplugg vid sidan av eftersom på torsdag avgörs min framtid!!.. Måste få godkänt på matspjälkningen annars är det kört.. men det klarar jag!.

ha en bra måndag!

bra söndag.

det är något alldeles speciellt med det där vinet i den vita pappersförpackningen... har en tendens till att bli så himla bra kvällar när det slinker ner!

Fiint väder idag!.. det gillar jag, borde ju faktiskt gå ut och sätta sig bara en liten stund iallafall.. !

Ja ja det blev en bra kväll igår, och jag mår inte så dåligt som jag trodde jag skulle göra och det finns väl ingen annan som är gladare än jag för det.. :)

Sen blir det  en film och så klart! JOBB!

bra söndag.

let the party begin...

ligger nog fem minuter efter i tidschemat men jag är ändå nöjd måste jag säga!.. Det mesta är färdigt och gästerna får gärna komma om en halvtimme :)

Jag har öppnat vinet, det där i en vit pappersförpackning som för med sig sjukt många minnen.. men idag var det riktigt gott!.. Kanske för att det är billigt och jag är ju faktiskt en fattig student..

oo vilket fredags nöje!

Blev tydligen en väldigt lugn fredagskväll, men jag fick ju rev i från PeBe´s så jag är väl glad ändå.... men lite mer action hade det nog kunnat vara.. fast i och för sig, morsan kommer ju hem snart.. Hon har ju varit i tyskland hela dagen sen klockan 3 inatt, så livat lär det väl bli inom en snar framtid... tur är väl de :)..

Idag längtar jag extra mycket tills att jag får flytta in till lägenheten, få ett alldeles eget hem man får ro om.. och såklart komma närmare dom flesta vännerna jag har, allt blir så mkt lättare då!

Men så ska det låta var ju faktiskt hyffsat idag så lite fick man ju dra på munnen :)


.

ÄÄÄntligen fredag!.. skönt skönt skönt!.. nu ska jag lägga mig på soffan ett par timmar och vila, för det är jag värd :).. Sen ska jag städa så att allt är fint tills imorgon när mina fina vänner kommer hit :).. kommer bli en bra lördag!

Nu är även krontraket fixat och jag har en lägenehet!.. Låt det bara bli 1 juli NU SNART!!.. frihetskänslan kommer vara total och jag kommer trivas så himla bra där tror jag! :)..


onsdag.

en pluggdag här hemma är sköönt!.. skulle ta en liten tupplur efter maten resulterade i två timmars sömn på soffan, statistik är ju bara såå tråkigt!.. Den som kom på det borde gå o trilla av pinnen med en gång!

men det bästa med att jag var uppe med tuppen idag är att klockan snart bara är tre och jag har hela kvällen på mig att plugga :).. sedan ska jag ut och springa med, eftersom jag har börjat min nya nyttiga liv nu.. nu fasen ska jeansen passa igen! så är det bara!. så den som ser mig äta något gött, slå mig på fingrarna ;)


tisdag.

ställde klockan på halv åtta idag för att börja plugga, bra disciplin på den här bruden asså ;).. känns ganska så bra faktiskt, två och en halv dag kvar att plugga, om det hålls på den här nivån så klarar jag det!..

Fick reda på humanbiologitentan idag med, klarade faktiskt en del på det jag inte hade pluggat på!.. wihoo!.. så nu har jag bara en del kvar, och den tar jag på torsdag nästa vecka, sen är jag förhoppningsvis ifas igen!.. woop woop!

go musik att höja humöret med! =)


give me some..

sitter här hemma och tittar ut fy fään va grått o trist det är!!.. ge mig lite sol!..

har varit händig o bytt patroner i skrivaren så nu ska jag skriva ut igen!.. nu kan jag alltså inte skylla på något för att inte kunna plugga, så sätt igång!

ska vara en expert på allt vad statistik heter när dagen är slut!

happy thoughts

jag gillar tanken med att jag har blivit med lägenhet, jag gillar den så mycket att jag blir så glad att jag ler.

sista dagen idag på praktiken, tyvärr var min handledare sjuk så jag får gå dit en gång till nästa vecka, typiskt!.. båda varit friska varenda dag, men så sista dagen klart att hon blir sjuk, ja ja men sånt är livet på en pinne och det går inte göra så mycket åt det..

Torsdag idag, och jag är troligtvis ledig ända till måndag, tänk vilken känsla!.. imorgon SKA jag sitta hemma o plugga, ingen mamma eller pappa som är hemma o underhåller mig..

Tentan nästa vecka känns väl sådär va.. imorgon tar jag i med hårdhandskarna och sen tror jag faktiskt att jag ska gå emot mina principer och plugga lite¨på lördagsförmiddagen också, brukar ju inte plugga på helgerna men nu får det nog kanske bli det, och varför läser jag det jag skriver på norrländska i mitt huvve?.. Kanske för att jag jobbat med Elin ssk från hudviksvall...

ja ja nu ska jag gå in på någon cool skatesida här på internet och beställa mina skor som jag så länge har sparat till....

tisdag.

Idag går jag under namnet plugghest!.. Det är tisdag och jag ska då försöka plugga mig till ett G i nästa veckas statistik tenta, detta är första dagen jag ens kollar på böckerna... men får hoppas att nästa vecka ger många bra pluggdagar!..

Är samtidigt lite nervös idag, för idag får jag förhoppningsvis reda på om jag får lägenheten eller inte!!.. jag vill veta nu, men dom verka vara lite glada i att hålla inne på beslutet!..

Snart blir det en välbehövlig promenad med Linda, o sen får vi hoppas att jag får veta så snart som möjligt sedan blir det färd till Borääs för att besöka lilla Matilda :) Lika good old times!..


RSS 2.0