Lördag!

Har varit en riktig mysig eftermiddag på Liseberg. Nu har vi svidat om och det vankas julbord:) tur att man är hungrig iallafall !


Fredag

En himla skön dag hittills! En go promenix med Matilda blev det innan, underbart att solen sken för en gångs skull:)

Ikväll vankas det grekiskt.. Mums!!


Torsdag!

Ja det va ju ett tag sen man skrev här.. Har väl varit för trött, slut på inspiration och sen har jag nog njutit lite av lovet oxå;)

Nu är det iallafall torsdag och i helgen beger vi oss mot Gbg och Liseberg och hotell, en myshelg helt enkelt:) sedan är det dags gör praktik igen och jag ska Testa på hur hemsjukvården i skene har det! Spännande!

Mitt öra fortsätter att spöka och min kropp är helt enkelt i obalans, ah tänka sig men lite kortison och träningsuppehåll i några veckor kanske kan göra underverk? Vad vet jag?


Fredag

Då var dagen äntligen här.. Fredagen då jag går sista dagen på praktiken.. Det har gått fort men oxå så otroligt långsamt många gånger.. Nu har jag ju iallafall fått svaret på varför jag nästan varje eftermiddag höll på att somna sittande, trodde jag höll på att få narkolepsi, men det var visst bara inflammationen som höll på att ta vägen genom örat och upp i hjärnan.. Kanske hade jag fått nått vett i skallen då? ;)

Japp äntligen helg om några timmar... Denna helgen ska vi packa hela lägenheten och bege oss mot Borås igen! Känns mycket bra:)


RSS 2.0