hej.

Kvällen är snart slut, fick leva med min huvudvärk även denna dag. kanske var det kiropraktorns fel? Han som knäckte så i min arma kropp i morse!..

Idag har varit en sådan dag då man bara är sugen på onyttigheter och choklaaad!.. gud! imorgon slutar jag 16 vilket betyder motionering på G! Eftersom jag nu inte längre får springa, ska jag promenera hej villt!..  hej smeatorpet? Fast hade ju såklart varit roligare om man hade någon att motionera med men, det får jag väl försöka hitta nånstans på vägen eller?..

Jag säger tack och god natt! klockan 06.45 ska jag infinna mig på solgård!

massa tjat.

oj oj oj! nu har tiden gått hemskt fort sedan jag senast knappa ner något här (gud va bloggklyschigt det lät).. men iallafall, det har varit en Midsommarhelg jag sent kommer att glömma.. efter jobbet cyklade jag hem till Rickard o Malin där gänget redan hade påbörjat festen sedan länge, men jag började med mitt grekvin och prästkragar i håret sedan var humöret på topp! hemgång klockan 04.30 usch usch.. varför lär man sig aldrig va? Sjuuuuukt trött på jobbet dagen efter kan jag tala om, kanske en av det värsta jobbdagarna i livet..

Helgen gick och sedan blev den söndag kväll åkte till Norrmalm chillade gärnet med Tildisen ute på filten och ett glas rött, mumma sommar! Biljetter till Lars Winnerbäck bokades också! Hmm har jag någonsin varit ett fan av denne man? Eh Nej!.. Men en punkt på listan över att göra sommaren - 10 var att gå på konsert och nu får han äran av att ha mig i publiken helt enkelt :)

Varberg med Elin i måndags, blev en golfrunda med Jonas o Kalle!.. Vann jag? Eh nej.. Förvånad? Eh nej!.. Men Elin däremot var stjärnan i gänget! Fast jonas vann ju, inte så svårtippat kanske...

Sedan heldag på stranden och färd till Ge-Kås igår!... Elin och jag vi är ett gött gäng!  O på fredag bjuder gänget in resten av gänget på förferre och sedan drar vi in till GBG! jag längtar ;).. Hoppas nu alla kommer!

Rasten är snart slut och jag hoppar på cykeln hem om tre timmar!.. låt de gå fort!


Blommor i mitt hår!

Japp fyra stor blå blommor har jag i mitt hår och jag trivs riktigt bra med det :).. Det ju bara midsommar en gång om året :).. De första fyra timmarna här på jobbet har gått sjjuuukt fort! Herregud tiden bara flög iväg :) Kan ju bara hålla tummarna och att resterande fyra timmar ska gå lika fort ! har rast nu en halvtimme sen på´t igen och det blir smörgåstårta till kvällsmat me like!

sill, potatis, gräddfil och gräslök - dagens lunch mmmmmm! Har inte tyckt om sill innan men nu är jag en riktig Lover till det och jag åt som hejsan! Årets nykomling - svartvinbärssill :) Populär bland gamlingarna och lika så av mig! tummen upp till köket idag kan jag berätta! Jordgubbarna o grädden som var till efterrätt satt inte helt fel dom heller kan jag säga!..

Ikväll var ursprungsplanen att jag skulle åka till Ubbhult men blir inte så, jag vill fira midsommar med nubbe och öl så som det ska vara så jag stannar i min hemby och firar med urbefolkningen :)..

Dagens citat :
Tant - "Är det nyårsafton vi firar idag eller?"
Jag - "Nej Midsommarafton"
Tant - "Ja Ja med då är det ju juletider snart då iallafall :)"
Så söta sååå!


Happy Midsummer!


Härligt.

En mycket trevlig eftermiddag/kväll har tillbringats med Tildisen och Riche!.. Hur go eftermiddagssol utanför Matildas som helst asså och bra utsiktsplats för den delen ;).. Norrmalm Norrmalm! haha.. .

Tacosen blev mycket god och jag fick hålla band på mig själv så jag slutade äta i tid innan man blev så mätt att man inte vet vad man heter eller vad man gör!..

Go Dag har det varit iallafall =)..


done

Jag gjorde det! Jag gjorde det! Tur bara att jag valde årets varmaste dag för min springdebut, men jag tog mig runt och jag dog absollut inte:).. Jag är mkt stolt över mig själv och nu ska jag gå ut o steka sönder på altanen! Oooh Jag älskart att jag är ledig just denna fina dag!

Toppen och tummen upp :)


Fiiint väder!! :)

Springkläderna är på, ett stort steg! Största steget på iallafall 7-8 månader! kommer jag kunna gå imorgon? Inte så svårt att svara på den! NEJ!

Har precis käkat frukost, just därför är jag inte ute i spåret och motionerar just NU! Måste  bara smälta maten lite så att jag inte får för mkt håll sen :)

Till kvällen ska jag träffa Tildisen! ska bli kuul för vi har inte setts på asasketalänge nu! Tacos Tacos Tacos!

P. Å. S


onsdagskvällen.

Jaa den var så bra! Älskade de 2,5 timmar som bara försvann!.. Det var en måbrafilm helt enkelt:)

Gud vad jag är trött och varför har jag inte lagt mig för tusen timmar sedan?.. Nepp jag stannar säkert upp för att det ska bli för varmt för att springa imorgon bitti! nej! nej! nej! Imorgon börjar det nya och jag vill ut och springa :) Upp i smeatorpet med dig bara!

nu ger jag upp för dagen och ska gå och sova! oo vad härligt det ska bli! o btw jag älskar mina nya naglar! speciellt den med blomman på! den sittar perfekt där den sitter! Verkligen!! =)

och fasen nu missa jag Grey´s ikväll igen!.. Varför glömmer jag detta hela tiden?

Äntligen!

När jag äntligen gjort min arbetsdag och kommit hem, känner jag i fickan och där ligger nycklarna till jobbet!!.. Blir man inte sååå trött eller! alltså måste jag åka ner o lämna dom sen, jag som va så trött på stället just nu:P.. haha jaja är man flum som jag så får jag väl skylla mig själv!..

Gjorde mina naglar hos therese så är dom så fina så :).. blev mycket nöjd!. Smyckade en nagel med en fin liten blomma med!..

Ikväll blir det äntligen SATC2 Som jag har väntat!!!!!!! Elin och jag! =)



så varmt att jag nästan dööör!

Tidig uppgång idag då. mina ögon dom rinner som vanligt, vad ska jag ta mig åt? Eller ska jag bara acceptera att det ligger i släkten kanske?

KUL! att det är 4 grader på morgonen 21 juni 2010! ooo vilken sommarvärme!!.. shorts idag då kanske??

Ska göra mina naglar hos Therese idag! Spännande! =)


Bara så att du vet!

jag ger upp för dagen.. ska bara byta i tvätten..


mm jaa älskade väder!

man borde väl egentligen svida om och gå en promenad, men eftersom jag lever ett ohälsosamt liv just för tillfället tänker jag inte göra det.. på onsdag klockan 16.30 börjar mitt nya liv. Det har jag bestämt!

Jobbet gick väl fint idag, bara att man har väl ont i ungefär varenda led.. men så är det väl att vara 20,5 år kan jag tänka.. vad som händer under kvällen är väl förnärvarande oklart.. blir nog mest lugnt skulle jag kunna tro :)

Ska kolla på Lotta Engberg och Liseberg, som vilken pensionär som helst!

Hej igen.

Eftersom jag nu börjat min töntiga bloggkarriär igen måste jag ju fortsätta med detta!!..
Idag är stora dagen då mitt sommarschema börjar! hejdå fritid hej gamling!

japp jobbarrocken är på och jag ska snart hoppa på cykeln ner till mitt kära solgård!.. hoppas att det fina vädret håller i sig så vi kan sitta ute lite sen efter kaffet i eftermiddag!!

men som sagt början idag börjar det, och det betyder att då går det fortare till vecka 30!! då vi ska ha vår tältsemester Marre, Tildis o så jag! :).. Kan ju inte bli mer toppen med dessa tre pangbrudar ;) <3

Love ya!


Hej då helan o halvan! Natti natti!

Söndag och den 20:e Juni! Är jag tillbaka i bloggvärlden tro? Inte vet jag, men om man får önskemål om att ta upp detta författarskap så ska jag göra det :)

Igår gifte sig vår kronprinsessa Victoria och Daniel (om ingen hade missat det) var mycket negativ till allt stohej tills gårdagen då jag berördes till tårar gånger flera, och lika så idag!!.. jag har blivit så himla blödig på sista tiden när det gäller sådana saker!.. Men iallafall jättekul att dom kan vara happy couple för tillfället! Sånna finns det många av, men skulle absolut inte göra något om det fanns ett till!

JAg lever nu nästan ensamliv i lilla byn Fritsla då mina bästa vännina verkar vara fransk för hela slanten men snart så snart så kommer hon hem igen.. Älskade Matilda har lämnat jordelivet och flyttat in till Storstaden och Norrmalm och lite jag också faktiskt!.. 

Gårdagen för ett enda stort hål i plånboken, kusinen och jag, vi är ju hopplösa när det gäller nästan allt om vi kommer ihop!.. Men idag har iallafall varit höjden av alla flumdagar och jag har gråtit så många glädjetårar det ska jag säga! från morgon till kväll.. sånt gillar jag!

I´m back and I know you love it!


RSS 2.0