Bom Ano Novo

Gott Nytt År allesammans!! :D

Heartbreak Kid

Heartbreak kid är en sjukt bra film och rekommenderas till alla som vill ha sig ett litet skratt:D... Japp Fredagkvällen blev lyckad, jag fick använda mina nya kläder jag köpt i borås idag och jag fick ett mycket bra sällskap med mig på bion! tackar för detta flickor:P.. Nu är äntligen julen över och jag har jobbat rövmycket, men det är gött när lönen kommer nästa månad:P.. Julafton var bra men inte som vanligt, först jobbade jag, sen kollade jag inte på Kalle Anka för att jag somnade, sen skrapade vi Trisslotterna före paketen, och vi hade en ny medlem runt vårt bord, men till slut blev det en bra jul med alldeles för mycket godis, men ack ack det är väl bara jul en gång om året:P..  

På måndag ska vi fira in det nya året, Först kommer flickorna hit och vi ska äta lite middag. Sedan blir det partaj!!!.. 2008 ser jag fram emot och jag tror att det kan bli ett mycket bra år, och Caroline och jag ska äntligen börja vår resa jorden runt!!!! :) Jippie.. Planeringarna pågår och så förståss blir det en lite tripp till Albufeira:)

Nepp nu ska jag sova och njuta av lovet :).. God natt
Ha de!


Dan före dopparedan

Jaa då var det Julafton imorgon.. Och helgen har gått riktigt fort. Fredagen började med att jag coh mamma åkte å handlade. I affären var det så mycket folk så att alla kundvagnar tog slut och jag fick panik och visste inte vart jag skulle ta vägen:P.. Mamma och jag skyndade på och till slut var vi klara för hemfärd. Hem kom vi och packade in alla våra varor. Sedan  kom tomtarna fram och jag började vänta på min underbara kusin Carolina för att vi skulle baka pepparkakor!! :D

Shit vilka lyckade pepparkakor det blev. Inte en enda plåt blev bränd och jag har aldrig smakat så goda hembakade pepparkakor:P.. Vi är de bästa bagarna kan man helt enkelt säga, men nog om pepparkakorna. På lördagen drog vi inte till Borås och skulle försöka shoppa lite, men det gick väl inte så värst bra. Vi letade väl runt i ungefär varenda affär men till slut hittade carro en klänning, jag ett linne och Marty några julklappar:) Alla blev nöjda och glada så vi åkte hem till Mark igen. '
Sedan blev det lite Fotbollsträning för mig i Viskafors, svettigt och roligt var det. Efter  2 timmar åkte vi hem igen och jag begav mig till Caroline för lite julklappsutdelning. Tack så mycket för de fina rimmen och vantarna och neccesären:)

Idag söndag blev väl inte som den braiga dag jag tänkt mig. Jobbet var jobbigt och stressigt:S.. men jag kom iallafall till slut hem till julmat och uppesittarkväll med Bingolotto.. Orkade väl med en timme. När jag inte vann något var det inte roligt längre och jag hamnade här:P.  Men det var iallafall mysigt med julgranen, lite julcider och familjen :) För första gången kände jag lite julkänsla och jag längtar nu lite till morgondagen när alla kommer hit och jag får ge bort lite julklappar och se att alla blir GLADA!:D

Nepp men nu ska jag inte tråka ut folket mer!

Jag önskar en riktigt GOD JUL och jag hoppas nu att ni tar det lugnt med alkoholen och allt godis;)


Ha de gött! HEJ!

 Granen är nu framme med massa julklappar och imorgon kommer tomten :)

Julklappsinslagningpepparkaksbakochjulsnart

Torsdag - första ritkiga jullovsdagen :).. har börjat hyffasat bra. Har varit duktig att tvätta och vikt tvätt och mellan det har jag även slagit in mina julklappar. Fattas ännu en som ska komma med posten! och om den inte kommer imorgon är jag hyffsat körd och jag vet inte vad ja ska ta mig åt. Men som det nästan alltid gör så löser sig nog detta lilla problem med.

Snart ska jag gå till affären och köpa slingpaket, så att jag inte behöver se ut som en brunett när jag har toffs och som en blondin när jag har utsläppt. Det är inte roligt kan jag lova!!.. Tjejerna igår va riktigt goa och jag känner verkligen att jag har hittat rätt vänner!! :D.. Alla har vi våra problem en del större än andra men vi hjälps åt iallafall :P..

Imorgon blir det pepparkaks bak med kusinen weei:).. Mysigt!..


Trevlig dag!


4 dagar kvar

oroa dig inte, var glad

Idag har jag gjort lite olika saker bland annat, kört bil i borås, köpt julklappar i kinna och sedan blev det skolan i skene och tills sist träning i Viskafors.
En ganska bra dag och jag har varit glad och trött, men jag har oxå tänkt på att man kan göra saker man ångrar ibland, och man undrar varför man gjorde som man gjorde. Detta året har varit fullt av sånna händelser känns det som och jag har gjort mycket saker jag funderat över i efterhand, såklart inte bara dåliga saker men en hel del:P.. Men klart man vet ju inte hur man hade sett på vardagen idag om man inte gjort alla de där sakerna som man Faktiskt gjorde. Men men inget depp för detta nu, de flesta misstag går att ordna upp och bara man ser lösningen i allt istället för problemem så brukar det funka ganska bra :)..
Just nu längtar jag samtidigt som jag inte längtar till jul eftersom jag ska jobba över hela julen och sedan några dagar till efter det men såklart, det brukar alltid va mysigt och ganska soft på jul och man känner att det känns skönt att man har den lilla men speciella släkt man har :P..  

Nepp nu ska jag sova och sedan vakna upp med träningsvärk . .

Ha de gött! HEJ!

 6 dagar kvar

Måndag är bra ibland dåligt.

Snälla gode gud giv mig styrka att skriva samhällsartikeln!!!



 7 dagar kvar

Dimmig söndag

Jahappp, Lördagskvällen blev mycket bra, förfesten liksom lite sådär tjejig med mycket snack och ganska så mycket egna tankar om varandra men klart att nån gång måste man ju lätta sitt hjärta... Flickorna är undrebara helt enkelt!.. Synd att inte alla kom, men får väl bli en annan dag.

Swing var klockrent igår, bra musik och gött folk.  Sedan blev det en kebabrulle på Borås Kebab som man lika väl hade kunnat skippa, innehållet i rullen var väl ungefär 90% lök! Usch och fy! Antagligen hade man väl kunnat beställa utan lök men betala 60 spänn för lite bröd och en kött bit känns väl inte så roligt, nepp rullen hamnade helt enkelt på bussen i papperskorgen! Sedan blev det lite mjölk och ytterligare lite tjejsnack i köket innan man däckade som en klubbad säl på kudden runt fyra tiden.

Sedan klockan nio ringer telefonen jipiie! jo det var min kära Farfar som inte har någon klocka  och tänker på att vi ungdomar kanske är ute och roar sig ibland:P.. Men som tur var somnade vi om och sedan vaknade man upp till skratt tillhörande mina kära vänner som antagligen hade lite eftersnack för gårdagen :D.  Det kurrade lite i magen och det blev en härlig frukost bestående av två knäckebröd, massa juice och lite chips mums! :S.. Sedan åkte Susanna och Emelie hem och lämnade huset fullt av tommaflaskor och skräp till mig och Elin.. Vi satte igång att städa sen var det dags för Elin att åka hem och Huset lämnades tomt åt bara mig, jag tog mig tillfället i akt till en kopp kaffe, morgontidningen och lite tankar om att jag har det ganska bra för tillfället :) Sedan somnade jag i soffan, tills mamma och pappa kom hem från ett lyckat bröllop. Men men helgen har varit gött chill och jag är glad! :D.

Ha de gött! HEJ svejs



 8 dagar kvar

Ris och Kyckling

Lördag. Dagen börjar med att man blir väckt p.g.a. att dom ringer från jobbet jobbigt!! Men nej jag hade absolut ingen lust att gå och jobba idag och dessutom hade jag faktiskt anledning att tack nej med! Tack och lov annars hade det väl blivit så att man fick tillbringa förmiddagen där iallafall.. 

Gårdagen var bra hoppas att kvällen idag blir lika lyckad som förra gången!! Här blir det alltså fullt hus igen och det ska blir förfest :D.. Sedan är det Swing som gäller (som vanligt) .. Tyvärr har jag ett huvud som gör sig påminnt med hjälp av en sprängande värk men förhoppningsvis släpper det efter lite mat och en liten Ipren i magen. Får väl vila lite sen med  så kommer kvällen att bli mycket  lyckad!. Förhoppningvis om alla kommer! ;)

Ha det gött! HEJ
 Vi är på G igen ;)



 9 dagar kvar

Lucia


Idag är det Lucia, Farmors dag tyvärr fick jag inte träffa henne så många gånger som jag önskat men den 13 december är definitivt din dag <3


Jaa Susanna de e vi två;).. Gubbe säger jag bara!!.. Men vi tar det lätt nästa gång istället :)


Nu säng, sen är det FREDAG!! Den kommande helgen kommer att bli mycket lyckad tror jag, planerad in i minsta detalj! haha

God Natt!!

Ha de gött HEJ!


 11 dagar kvar

Ett kapitel kan innehålla många saker.

 12 dagar kvar!


Speciell.

Idag har jag köpt ännu några julklappar:).. Känns skönt att bara ha två- tre stycken kvar.. Men en speciell julklapp var det önskat och då ska hon få det!! :P..Blir nog suveränt tror jag, men det är bara Caroline som får veta vad hon får:)..

Körde lite bil imorsers gick sådär, ibland bra ibland dåligt, men ska försöka jobba på detta och att det blir som planerat att jag klarar min uppkörning!!.. Gjorde en sån där fuling idag, ringde upp skolan, plockade fram en sjukröst och anmälde mig sjuk, Fy så där får man inte göra.

Ha en bra dag alla!


HEJ SVEJS!






 13 dagar kvar!

Malin har namnsdag idag!!

Ny måndag ny vecka. Måndagen började med att jag steg upp klockan 06.20 för att äta lite frukost och sen göra i ordning mig för en dag i skolan. Skolan började med barteknik och alla började göra sina härligtäckliga vindrinkar, men dom blev iallafall fina:).. Sedan började en lång väntan på engelska lektionern som varade ungefär 30 sekunder och sen blev det lunch och man fick vänta igen:P.. Till slut kom sista lektionen nämligen Naturkunskkap usch å fy!..

Nu sitter jag här som jag i princp gjort hela dagen sen jag kom hem vilket inte är så bra, men men vad ska man göra.. Mest av allt längtar jag till i helgen för då blir det förfest på Scandic och sedan ut på Swing - vi firar Mallanballans 18-årsdag:)..  Men innan Lördag blir det förståss att jobba lite och imorgon kör de härliga körlektionerna igång igen och tåget går redan 07.07 :( jag som egentligen har sovmorgon till klockan två!!..

Igår måste jag bara säga att var en trevlig dag, först jobbade jag i kassan vilket kanske inte var så jätteroligt men kändes bra att vara tillbaka:P.. Sen när jag kom hem var köket fullt av kusiner, mormor och morfar, moster m.m. Min kära mammas födelsedag firades och vi åt lite julmat :)..

Ha det gött HEJ!

 14 dagar kvar



Malin du tänker alldeles för mycket!!

I am at wrong place.

Yes box! Då var fotbollsavslutningen avslutad och man var hemma igen, joo klart det var trevligt men inte en sån där toppen kväll!!.. Jag å Jenntan satt mest där å önskade att vi var på en annan plats:P.. men tyvärr var det inte så.. Laget En Grillkol vann iallafall turneringen Och jag var med i det laget!! :D Weii, haha det värsta var att vi inte fick något pris bara, men som det så fint låter vi fick äran att vinna:), Jag avslutar ändå en ganska misslyckad kväll med ett leende på läpparna:)

My outfit tonight!  Gissa vem jag är?? ;)

Ha det gött HEj!!



 16 dagar kvar.

I am singing in the rain.

Idag har det regnat hela dagen!!. Ja ialla fall i Borås, Planen var att jag skulle köpa massa julklappar men det visade sig att Boråscity inte hade så stort utbud av det jag ville inhandla, så det blev tyvärr bara en endaste julklapp och en födelsedagspresent till mamma.. Men det var ju bra det:)..

Senare blev det bio, Solstorm, en mycket konstig film och som sagt man behöver nog se den ett par gånger till innan man fattar alla detaljer ;).. Det var ialla fall en mycket trevlig och mysig dag/kväll som tillbringades i Borås! :D

Har kolla på Idolfinalen en liten snutt oxå, så klart var det Marie som vann med 51,3% alltså väldigt jämt, men hon blev nog glad iallafall.. Imorgon är det fotbollsavslutning på schemat och Magnus Uggla som gäller, pilotisarna är redan framtagna!!

Ha det Gött! Hej!



17 dagar kvar

Movietime.

Ja då var det torsdag igen, och det betyder inget plugg och träning :D wei känns som en bra torsdagseftermiddag. Förmiddagen tillbringade jag i Kinna församlingshem och hade sudiebesök med prästen, han var väldigt pratglad och ibland funderade man på om han verkligen kom ihåg vart han började meningen. Men sen efter lite mer än en timme var det äntligen slut på frågor och vi kunde gå där ifrån.
Tillbaka till skolan igen och det var dags för lunch, och för en gångs skull var det ganska gott idag me, vilket behövdes för att man nu skulle börja ladda för kristendomsprovet senare under dagen, det jag kan säga om provet var väl att det var apsvårt och att jag antagligen kan glömma mina tankar om ett VG i religion..

Imorgon blir det julhandling och senare på bio med en ny person :)


Ha det gött! Hej!!


Jag har nu börjat min nedräkning:
 18 dagar kvar

Green Christmas

Nu är det inte långt kvar till Julafton! Ahh Panik! har inte köpt en enda julklapp!.. Fast på Fredag ska jag till Borran med Sussie å då ordnar ju det sig:)..

Idag är det väldigt grått ute och de har regnat nästan hela dagen:(.. vädligt tråkigt och antagligen kommer det bli en sån där tråkigtväderjulafton iår igen usch, men vi får helt enkelt göra det mysigt här hemma istället, när hela "tjocka" släkten kommer :D..

Skolan idag var hyffsat rolig faktiskt, i och för sig hade vi väl bara en lektion men ändå, och matsalen bjöd på ganska god mat och jag blev alldeles för mätt känns fortfarande i magen 2 timmar efteråt. Snart ska jag väl gå iväg till mitt kära jobb, blir nog trevligt att träffa dom gamla(!) kompisarna igen:).. 

Jäjä får väl hoppas att man hinner plugga nån liten slatt sen me:P.. 

Ha de gött HEJ!

 
 19 dagar kvar


Inte så där superhet utan helt okej snygg!

Denna helgen var en bra helg, Fredagen började så klart med skola å sen hoppade flickorna och jag på buss 300 mot Göteborg, efter en timmas bussresa var vi äntligen framme vid nordstan och femmanhuset, vilket kändes mycket bra och vi började leta oss fram efter lite partykläder. En annan sak som märkes väldigt tydligt var att det inte bara var vi som hade tänkt att shoppa för det var sjukt mycket folk överallt, och det kändes skönt att man visste att man fick åka därifrån och slippa allt folk!. Efter ett antal timmar shopping gjorde fötterna ont och vi bestämde oss för att åka hem. Kvällen blev sedan mycket lugn och jag satt och kollade på idol med pappsen :D.

Övningskörning var det som stod på planeringen på lördagförmiddag och pappa å jag åkte till kinna för att köpa en enbuske för att får lite julfint utanför ytterdörren och för att mamma bestämde det såklart. När jag kom hem från ett mycket regnigt kinna, städade jag på mitt rum så att vi skulle få plats där allihop, sedan tog jag det lugnt kollade på film och väntade på att flickorna skulle komma och till slut började dom droppa in en efter en och förfesten kunde börja! Det blev en mycket lyckad förfest och vi hade riktigt roligt!. Och många fina kort blev tagna närmare bestämt ca 130 kort på 2 timmar typ lite störda är vi. Runt tio tiden gick bilen mot Borås och vi skulle besöka Swing hade vi tänkt:), men vem kommer på att hon har glömt Id- kortet på halva vägen då?! Jo så klart jag!!.. Så vi fick helt enkelt vända så glatt och hämta det, men iallafall vi kom in till slut och Swing blev lyckat det med, först inte så roligt med sedan under kvällen började det arta sig lite :).. Helt okej lyckat helt enkelt!.. Sjukt trött var man när vi kom hem på natten och det tog väl typ 10 sekunder innan MLi började snarka, Högt!!! Men jag kunde sova lite=)

Idag söndag har varit en riktig soft dag, MLi hjälpte mig att städa tack för det! Sen blev det lite film och bara allmänt lugnt tills hon skulle åka hem:).. Sedan kom Mikael och Therese på besök och vi fikade kaffe och lussekatt. MUMS!
Nu väntar jag bara på att klockan blir lite senare så att man kan gå och sova så att man är laddad för ännu en hård skolvecka!:P..
image9
Helgen var kort och gott. Super ;).

Ha det GÖTT, Hej!


RSS 2.0