Torsdag

Då va det påsk nu då.. Har varit ute i skogen o fixat ris så att trappan kunde bli lite påskfin:)

Ikväll ska jag till Linda för att Rikard fixar babyshower åt lille "clint".. Ska bli mycket trevligt:)

Tyvärr kunde inte Therese komma för att lilla Tilde behöver åka till sjukhuset:( stackarn har inte haft nån bra vecka alls! Hoppas hon kryar på sig snabbt!

Glad Påsk!


Söndag

Har varit en underbar dag idag! Vi har gjort lite fint på uppfarten och nu bara man längtar efter våren!!

Har även varit i Örby och spelat innebandy! Va sjukt skoj faktiskt:) hoppas verkligen jag kan fortsätta med det:)

Idag är dagen vi blev ihop för 9 månader sedan, tänk vad tiden går fort<3


Lördag!

Sebbe jobbar och jag går hemma och väntar på bättre tider.. ska strax sätta igång o förbereda lite inför lunchen idag!.. Ska in till Borås o ha knytkalas :).. Ikväll blir det bio.. vi vet inte vilken vi ska se än men det blir mys iallafall :) 
Två underbaringar <3
 
 
 
 

Tisdag

Ja vad gör man en sån här tisdag? Jo som alla andra tisdagar fram till examen antar jag.. Undra om man någonsin har längtat så mycket till något samtidigt som man är otroligt nervös?! Jag tvivlar på det.. Det är ju ändå det stora steget ut i jobbvärlden och vuxenlivet som ska tas på riktigt!!

Pratade med Caroline idag, va ju typ evigheter sen men skönt att det alltid känns som om det var igår:) ska bli kul när hon kommer hem till påsk!!

Det lilla hår jag har börjar faktiskt bli lite längre! Wihoo!!


Söndag

då va denna helgen över med.. Har varit en himla go helg faktiskt! Blev mycket plugg gjort och en härlig promenad idag med. Det blåste ju som attan men vi tog oss runt fritsla iallafall:)..
 
imorgonbörjar en ny vecka med nya möjligheter!! Bara att kämpa vidare mot 5 juni helt enkelt! 
 

Fredag!

Skulle till skolan idag egentligen, men planerna ändrades och nu är jag mest trött och oinspirerad!
Det är ju fint väder iallafall:) tror faktiskt att jag får ut o röra på mina korta spiror så kanske jag får lite mer inspiration till att läsa in alla roliga artiklar till ex-arbetet? ;) jo vars!

Min klänning till bröllopet börjar passa mig bättre o bättre, oxå en väldigt bra sak! :)


Onsdag

Väntar på besiktningsgubben! Ska bli skönt att inte behöva tänka på lägenheten mer.. Eller ja får väl betala en månadjävel till men sen är det äntligen över:)

Fick reda på att jag kuggade den fruktansvärda teoritentan! Hade ju typ ställt mig in på det men hoppet är ju det sista som lämnar människan;) bara att köra ännu lite hårdare nu!


Fredag

Då var det fredag igen! Hur snabbt går inte en vecka egentligen? Förra fredagen satt jag och skrev tenta vid den här tiden.. Vet fortfarande inte hur det gick!!

Skönt med helg iallafall! Ska fira massor av födelsedagar denna helgen, eller ja iallafall tre;) började bra, med en alldeles underbar promenad ute!!


RSS 2.0