rader från en blivande sjuksyrra.

det här med min blogg och mig är ett fenomen som inte riktgt håller i sig.. men idag är det söndag och jag tänkte skriva ner någon rad och kanske någon tanke.. bilden om den kommer blir bara en stor bonus!

Jag har semester! en väldigt goood tanke som kommer att sitta kvar i huvudet i hela 7 dagar till, o jag bara ler när jag tänker på det :).. igår var det grill ferre hos Caroline, mkt trevligt! men tråkig som man är lämnade vi huset ganska så tidigt och hoppade på bussen mot staden Borås.. utgång och det slutade med att det var en go kväll helt enkelt :)

Idag ska det tillbringas en del tid i tvättstugan.. kanske inte en lika leende tanke men så sann! Sedan under em kommer Matilda o vi ska laga pizza!.. ingen flötpizza utan en god pizza helt enkelt :)..

en annan sak som jag kan konstatera i detta nu är att ja o min kusin Carolina är för kassa på att höra av oss till varandra.. men jag vet att: den dag när vi ses så kommer det bli lika flummigt o gött som vanligt <3

hälsn. från en blivande sjuksyrra.

19 juli.

en ledig dag.. skulle blivit färd mot varberg, men vad hände med den klarblå himlen? jo den försvann på en kvart!.. likaså det braiga humöret!. får nu bli en promenad med Carrisen i stället!.. har ju inte rört på sig allt för mycket den senaste tiden så det skadar nog inte!..

annars tänker jag bara slappa idag, njuta av ledigheten och sedan blir det jobb i fyra dagar!.. SEN är jag ledig i 9 dagar! HERREGUD! gilla gilla gilla!..

En annan sak som också gillas är att jag nu ska börja vägen mot min karriär som sjuksköterska.. hihi..

Upplevde min livs konsert i fredag, var iofs min första också men sjuukt bra va det!.. o det var en helgo kväll helt enkelt =)

ge mig en planlös dag tack!!!..

ge mig semester!!!!... ibland så klagar jag för att jag inte har någonting att göra och är alldeles för rastlös! nu ska jag tamejfasiken klaga lite för att mitt liv går i för hög fart och jag hinner inte tänka! hjälp en smart blondin hinner inte med sina tankar, katastrof!

jag jobbar och försöker vara social om vartannat! blommorna dör och tvätten kommer i en allt för stor hög!.. jag klarar inte min sommar 2010 så som jag vill ha den känner jag! jag glömmer kameran och minnena blir endast kvar i huvudet.. har iallafall denna kväll varit o fira Malin o Linnea, en trevlig liten tillställning som jag vek av ifrån alldeles för tidigt..

Nu ska jag sova, sen blir det jobb imorgon igen.. sen på måndag får jag äntligen ledigt! tyvärr så är denna lediga dag planerad från morgon till kväll.. ge mig en planlös dag tack!!!.. söndag nästa vecka då ska jag chilla!

Kan väl inte säga annat än att livet är ganska härligt iallafall  =)


låt mig skratta

Det är lördag morgon. tidigt en lördag morgon... då är det egentligen meningen att man ska sova!! men det gör inte jag för jag ska jobba om en kvart och jag är överlycklig!!.

Cyklade en sväng till Anna o Peter efter jobbet igår, blev över förväntan och jag hade riktigt trevligt´.. det är väl något visst med våra små fritslabor ändå ;).. som sagt jag kanske blir kvar här hela livet? tur att man har trevligt under stunden då!

höres!


3 sjukt snygga brudar + 1 januari = sant!


aow

aj min rygg! jag har så ont jag har så ont!.. tur att jag ska o laga den på torsdag iallafall:).. Nu en ipren och jobb till 16.. mm love it!

annars vad händer mer under dagen? ge mig en plan tack!

m jaa bra!

Vi har kollat Eclipse, även kallad twilight tre.. och jag kan bara säga att jag blir ett större fan efter varje film.. ettan gillade jag inte alls tvåan var bra och trean absolut bäst hittills!! good work! finns ju såklart en och en annan heting att titta på med ;) thihi..

Nu ska jag sova.. 6.45 vill dom ha mig imorgon igen.. jobbet idag trodde jag skulle bli mkt värre än vad det blev faktiskt!.. av någon konstig anledning kom jag några minuter för sent??.. inte likt mig och liiite pinsamt när jag bor typ 500 meter från jobbet!.. haha men det är väl så den som har närmast kommer oftast senast.

ja ja God Natt thailand och jag kommer nog att ses en dag framöver!

Grattis moster Ulrika på namnsdagen!

wow! Söndag morgon och jag är inte bakis!! När hände det senast? skönt är det iallafall.. tyvärr får jag inte njuta av det för snart ska jag till jobbet.. Vad gjorde du sommaren 2010? Jo jag bodde på solgård!!.. hej adressändring! Ni kan nu hitta mig på solgårdsvägen 2!

Blev tidig hemgång för mig igår... jag kände att jag behövde det! så är det bara :) Ska nu försöka fixa nästa helg så att jag kan vara med på 20-års partajet! jag håller tummarna att det går att byta! hoppas hoppas!

Ha en bra söndag!


Lördag

jag ger upp för dagen, och går o kryper ner under duntäcket.. undra om jag ska behöva det inatt? hmm tror inte det va??

Jag älskar iallafall värmen när den går att kontrolleras!!

God Natt


inte en droppe.

lördag och det är ett fruktansvärt varmt väder ute!.. har jag kunnat utnyttja detta tro? hmm nej tyvärr, har varit en sån där dag som kallas bakisdag gånger hundra!!!... men jag börjar komma tillbaka och kan kanske njuta av kvällen iallafall :)..

Ikväll firar vi Jakob och jag ska hoppa på cykeln sen när jag känner att jag kan möta världen igen! haha.. att man aldrig lär sig va? jag är iallafall mkt glad att jag inte jobba idag!!. GAah! hade nog inte överlevt det!

Har idag varit o storhandlat så nu ekar inte kylskåpet längre, det känns skönt tycker jag :).. Ikväll blir det rev och potatissallad mums!

Ja kanske ska säga något om gårdagen med!.. mycket trevlig förfest! tiden bara flög iväg! bussen in till gbg gick lika fort den, sen hamna vi på Valand?? jaa inte världens drag där och ska väl sammanfatta kvällen med en helt okej kväll. sÅ!

hyllning till en skapelse..

jag behöver tillskott i min garderoooob! Ett eller flera tillskott som är ungefär som klänningen jag nästan bor i. Jag trivs så himla bra i den att det nästan blir den varje gång det vankas utekväll, o hur kul är det på en skala??.. nepp men nu låter det ju som om jag går runt i samma klänning varje gång jag festar till det, men så är det faktiskt inte heller, men klänningen för kvällen är populär i mitt hjärta och ångrar inte en sekund att jag köpte den! på B-young å hur många gånger har jag köpt kläder där är frågan? jo en gång o det var denna gång =) thih... den gör mig glad och jag blir bra i den!

Vädret idag har ju varit så fantastiskt varmt att jag vill bara lägga mig på gräset och skrika gör mig till en pepparkaka!! men kan jag deT? nej. jag måste sköta mina uppgifter och se till så att alla gamlingar inte bränner upp sig och att dom har det bra helt enkelt. jag är en sådan snäll människa som ser till andras behov hela dagarna! men ikväll är det ingen gamling som ska stoppa mig det säger jag ;) haha.. utgång med flicksen! skulle kunna varit fler! tråkigt att det inte är det men kul ska vi ha ändå =)..

GBG here I come!


onödigt ont.

Kanske är det nu jag ska bli ett Lars winnerbäck fan? Kanske är det nu jag ska duscha? Kanske är det nu jag ska gå upp och bestämma outfit för morgonkvällen? Kanske är det nu jag ska sätta mig på altanen och njuta av torsdagskvällens sol? Kanske är det nu jag ska lämna denna burk? Jag vet iallafall att jag är bra och jag har precis varit ute o gått så jag blev svettig!..

Problem nr 1: Jag ska på konsert inom två veckor och jag kan nästan inte en enda låt! Vad ska jag ta mig till?
Problem nr 2: JAg vet inte vad jag ska ha på mig imorgon!.. Den är nästan värre en problem nr 1! ghaa! panik panik panik!.. Jag som egentligen har ganska mkt kläder borde inte ha så svårt för detta! men det har jag det ska jag tala om!..

Kanske lika bra att sätta igång med alla måste nu med en gång så att jag kan ta det lugnt sen :) Har iallfall hört något litet rykte om att pappsen tvättar min bil sen.. han är så snäll min lilla pappa!

RSS 2.0