lammschteeeek!

inget vidare va?! men förmodligen kommer nog bli ganska mycket av den varan framöver.. Väskan är så gott som färdigpackad. i nuläget väger den nästan exakt 20 kg! herremingud hur ska jag kunna släpa runt med så mycket packning?..

SÅ här ser reseplanerna ut: 02:30 lämnar i Fritsla för färd mot Landvetter 05:00 lyfter planet mot Reykjavik och vi anländer 05:50 lokal tid.. Efter landningen ska vi hitta en flightbus som tar oss in mot stan ca. 1h väg..
När vi väl är inne i stan ska vi få tag i en taxi och försöka hitta Gesthouse Andrea där vi får hålla till under dagen.. Vad vi gör på eftermiddagen är väl ännu lite oklart men vi är väl helt enkelt turister.. senast 20:15 ska vi befinna oss på Keflavik, flygplatsen inne i stan för att åka vidare mot Akureyri där en buss från nordlenska står och väntar och avgår 21:45 sedan blir det ännu en timmes resväg mot Husavik och hotellet där vi ska bo i två månader framöver.. puhh känns som om man kommer vara ganska trött när dagen äntligen tar slut, men spännande är det!!

Nu blir det till att sova lite middag, för man kommer väl förmodligen inte kunna sova i natt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0