29 juli.

Äntligen är det fint väder och jag fick två och en halv härliga dagar i Varberg! :).. I lördags var det utgång i som gällde, vi satte oss på klipporna, jag jenntan och maria.. Hur trevligt som helst var det och vi fick grillat vår korv och ätit våra kex :)..
 Satt och tittade på solnedgången och vandrade sedan in mot stan vid elva tiden och sedan var det oscars som gällde!.. kul var det där och klockan gick fort tills det stängde klockan två.. jag maria och jakob gick vidare mot campino där jag även träffade jonas, hmm ja blandade känskor men ändå bra tror jag och vi är vänner igen:)..

Sedan blev det lite efterfest i johans farmors husvagn och vi lekte lite lekar!. haha jaa det var roligt:P.. klockan halv sex var vi åter i stugan i espevik trötta och glada för en mycket lyckad lördagskväll med både solnedgång och soluppgång :)
Bilder kommer senare :)..

Men nu är det slut på det roliga för resten av veckan.. kommer helt enkelt tillbringa resten av min tid här på jobbet ända fram till söndag eftermiddag :S.. men vipps så är det endast tre veckor kvar till vi åker till Island och det börjar verkligen närma sig!!.. Blandade känslor finner mig igen..


Kommentarer
Postat av: Elin

Mne det har jag sagt hela tiden, Att jag är där helst med dig för vi har så jäkla roligt ihop;) därför måste vi åka dit tillsammans igen. eller kanske se Lissabon eller nåt? XD

2008-07-29 @ 22:47:55
URL: http://piggelinius.blogg.se/
Postat av: MLi

Dålig uppdatering här fröken gunnarsson ;) Du SKA komma upp nästan direkt efter Island :D Pusss

2008-07-29 @ 23:30:59
URL: http://emeliehallberger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0