skav

japp snart om exakt 12 minuter är det onsdag 23 juli, jag känner en som fyller år då, men vet inte om jag vågar gratulera honom ens:S..hur kunde det bli såhär?.. en tid har gått sedan sist, är det verkligen så att tiden läker alla sår? jag börjar tro på det, kanske inte de allra djupaste men absolut så läks det flesta sår med tiden iallafall enligt mig.. 

Denna dag gick den med, även fast det var svårt att tro ibörjan, men jag fick mig iallafall en liten liten springtur innan jobbet och sedan blev det en lika långa promenad efter jobbet. tyvärr har jag fått världens skoskav så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men som sagt det läker väl med tiden det också:P..
Kan nästan inte beskrivas med ord hur gött det känns att vara ledig imorgon och sedan få åka till varberg å ha det gött, ska spelas minigolf och sånt där, bara jag, min mamma och min pappa,  ja det kan ju vara mysigt:)..

Har iallafall fått med mig tjejerna ner till vbg i helgen, vore ju mysigt att åka in till stan och sedan grilla på klipporna :).. och sedan är jag sugen på partaj, men vi får väl se vad dom, andra tycker..

Nu ska jag sova.. God Natt

Kommentarer
Postat av: MLi

Mutti allt ordnar sig med tiden det vet du :) Pusss

2008-07-23 @ 10:44:59
URL: http://emeliehallberger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0