Utflykt.

Japp igar var det utflykt med jobbet som gallde, bussen gick vid 9 pa morgonen en del borjade redan oppna sin lilla ol da men jag avstod.. hehe,.. vi hann se mkt olika saker, bla tva vattenfall, ngt stalle dar det bubblade i jorden, och sa ngra mer fina utsiktsplatser och till sist badade vi i en varm kalla :).. riktigt herligt var det!..  Vi svenskar och ett antal finnar hade den lilla bussen och det var riktigt partaj hela dagen jatteroligt.. Var hemma runt 18, bytte om till lite finare klader och sedan var det bara till att ga ivag till pizzabuffén som vantade pa oss :).. Mmm vad gott det var men man at som vanligt alldeless for mkt och var som en klubbad sal ett par timmar framat av kvallen...

Sedan blev det lite forfest pa hotellet sen gick vi till Eidiss pa fest och till sist tillbaka till restaurangen som forvandlats till ett "disco" riktigt skoj faktiskt!.. IDag ar man val dock inte riktigt lika pa G, orkade val upp ur sangen for sisadar en timme sedan :S.. inte bra for da gar dagen sa fort och sedan ar det mandag och jobb imorron  usch!..
Ikvall blir det tacos till kvallsmat riktigt gott ska det bli!.. Var djungelman Tarzan har lagat till det at oss, mkt snellt och jag hoppas att det smakar bra!..

For ovrigt har vi kommit pa att pa torsdag har vi varit her halva tiden, kan knappt fatta det, helt plotsligt ar man val hemma pa danska vagen 15 igen och vet inte riktigt vad man ska gora med sitt liv, fast forstass kommer det ju vara roligt att traffa alla igen och jag lengtar tills dess!!..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0