uppdatering på hög nivå

oj vart tog alla de senaste dagarna vägen?.. onsdagen bjöd på grillhejdå kalas för Caoline som lämnar landet för Frankrie imorgon!.. en mycket trevlig tillställning tills att de flesta gick hem och Mintun kom fram.. ja hjälp mig, det är det enda jag har att säga... Mintu är en sak som aldrig kommer att sväljas förbi mina mandlar någon gång mer i mitt liv.. trots en ny hyllningssång, och andra oklarheter.. men nej nej nej no more!

halv fem steg jag upp i torsdag, var jag helt väck? ja! aldrig skämts så mycket för mig själv i hela mitt liv och jag vill aldrig uppleva 20:e augusti år 2009 igen!.. nej nej nej men jag det är historia nu och jag och mamma fick en trevlig stund Stockholm iallafall (till slut)... det blev god mat på Steak house och vi hade hotellet mitt emot Spy Bar, är jag cool? svar nej, men jag hade ändå velat få skymten av en liten gnutta kändis när jag ändå hade tagit mig ändå upp till da huvudstad men icke då! eller jo förresten, jag såg han som var med i Big Brother för ett X antal år  sedan som jag inte ens vet vad han heter, var det allt stockholm hade att erbjuda? svar nej!..

Efter promenaden med mamma och en missuppfattningar om vart vi var hittade vi äntligen amerikanska ambassaden och jag har nu ansökt om mitt visum! jag träffade massa trevliga människor och jag är nu taggad över att åka iväg!.. synd bara att allt är som det är med vänner och R som man helst inte vill lämna!!.. men nu är det så det är och jag ska verkligen få uppleva mitt livs bästa år -  fredagens största klyscha men jag vill ändå tro på varje ord av det! och det gör jag!!..

eftersom jag än så länge redan har skrivit så mycket kan jag lika gärna fortsätta!.. lördagen bjöd på ett besök på Borås Djurpark, aporna var söta, elefanterna var mer konstiga och barnens zoo var dagens största höjdpunkt!.. lördagen var lugn mysig och bara go, tyvärr förlorade jag i chicago x4 under denna helg men det är väl sånt man får ta:P..

nu blir det traditionell söndagslunch lagad av pappa behöver jag ens säga att det är potatismos och korv? nej jag tror inte det va?..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0