kvällen på onsdagen den 3:e juni

Ja då har man firat bror detta år med. treevligt med lite kalas och smörgåstårta! hoppas han blev nöjd med presenterna.. Alla flickor och pojkar på balen var också mycket stiliga, kan nästan inte förstå att det var ett år sedan man stod där själv! tiden går så himla fort, men hoppas att alla får de kul på Valand ikväll iallfall :)..

Kollade Grey´s också, bara ett avsnitt kvar på säsongen nu, sorgligt.. men men det är väl bra för sommaren då ska man inte titta på tv!.. Imorgon spelar Caroline af Ugglas på torget i Borås, har väl aldrig varit något fään av henne men kan ju alltid vara kul å se.. hoppas bara regnet håller sig där de ska!.. Ska iallafall bli roligt att träffa Rääs igen, och så blir det Liseberg nästa helg! Rooligt, älskar verkligen att åka runt och vara som ett litet barn igen!..

Förstår inte varför näsan alltid ska bli så tjock på kvällen och natten!.. men blir väl ett par sorut av nässprayen och sedan hoppas man på att kunna få sova, så blir det fika å lunch med Scheelin hos greken imorgon!.. trevligt!.

GOD NATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0