lyckad helg!

midsommarhelgen var hur bra som helst!.. började med en hurtig cykling ner till Hjortedal och Jenntan vi började skrubba potatis, plocka blommor och göra midsommarstång så det stod härliga till! mysigt och gött var det, sedan blev det "midsommarlunch" med svenskstarköl och nubbe! så var man igång...

gästerna kom en efter en, och det blev bara bättre och bättre, trots regnet fick vi till några danser runt stången och midsommaraftonen var fulländad och laddad för ännu mer dans och roligheter ;).. jaa vissa hade det mysigare än andra, men Kusk, Marre och jag intog tältet till slut och sov gött!..Lyckad kväll som innehöll saker som helst ska glömmas och många saker som måste minnas!.. =)

Igår var chillarens dag, jenntan sov på golvet hela eftermiddagen, vi kollade på massor av film, och sedan var det grill å chill på altanen!.. Idag är det söndag, blev en titt på scary movie 3 med Sara å Rickard som kom gåendes här på gatan vid tio, sedan blev det lunch bestående av överblivet kött och en majskolv!.. orkar man inte laga mat så orkar man helt enkelt inte:P..

Nu kommer lite bilder av alla härligheter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0