återblick och flashbacks

Har fortfarande inte fått ngt mail från da New york familia.. men hoppas på att det kommer ngn gång under natten.. har iallafall skickat ett mail till henne med frågorna... kände väl att det blev lite väl många frågor men jag vet ju inget då måste man ju fråga:P..

är äntligen måndag imorgon igen och det blir att träffa Rääs, treevligt, kanske ska gå på bio men det är ändå något som säger en att man ska inte gå på bio på sommaren... fast det känns ju nästan höst ute så det borde väl vara okej eller??..

Uppdatering om vädret i veckan var väl inte såå lysande, och verkar som om våra studenter får regn på självaste dagen, vilket vore surt, men en sån dag kan kanske inte bli misslyckad.. kan bara inte fatta att det redan gått ett år sen man själv vaknade klockan 3 på natten hypernervös av förväntningar inför dagen, hade ju gärna upplevt dagen igen, kanske skulle man tagit det lite lugnare på champagnefrukosten då, eller varför egentligen? jag hade ju jätteroligt:P.. Är helt enkelt avis på årets alla studenter!


Kommentarer
Postat av: carro

din tur att ta min plats denna gången eller vad säger du ;)

2009-06-07 @ 23:32:32
URL: http://cajanbanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0