to tense

min så kallade blogg har varit mycket inaktiv likaså alla kommentarer från alla som saknar den ;).. haha nej men seriöst... svaret är helt enkelt att jag har bytt bo och flyttat in på äldreboendet Solgård i Fritsla.. inte en sekund över till denna tråkiga blogg helt enkelt :)..

Jag o Matilda har börjar hitta varandra som ett litet par, hmm nej men de e vi som är homies nu för tiden helt enkelt.. mycket bra och Borås är vår nya tillflyktsort! Igår var det mastermuffinsätande på tattarholmen i Kinna... mastist värre och inte många amerikanska cupcakes tillverkare som slår det!.. Jenntisen o Johan - "the love couple" är helt enkelt Masters på att göra muffins!.. Grattis till förlovningen måste jag säga med :)..

Jag har tagit tag i min rygg och börjat kampen om ett smärtfritt liv! haha ja men de e så sant som det låter!.. Jag har lämnat blod, kiss och tårar för detta och inget fel ska det vara på lederna iallafall.. jag har även fotografereat skelettet, inget svar där än men förväntar mig ingen större succé... herr sjukgymnast säger helt enkelt att jag är för spänd och måste slappna av i mina muskler som förövrigt är hyperspända konstant hela tiden!..

Nu ska här alltså börjas en ny kurs, basal kroppsavslappning och akupunktur!.. bota mig säger jag!..

Idag väntas en maxad flötdag och jag är ledig!.. Mitt tekniska jag har även tagit reda på vad jag ska få tillbaka på skatten och det blir inget annat än att det dras lite i mungiporna!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0